Ubytování ve městě La Nava

Město La Nava se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Nava nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Nava

Casa Rural del Rio
Casa Rural del Rio

9,5 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Casa Rural del Rio máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural del Rio je okouzlující vila na hlavním náměstí ve vesnici La Nava. Tento prostorný hotel nabízí dobře vybavené ubytování s atraktivním interiérem. Casa Rural del Rio se solárním pohonem si zachovává dřevěné a kamenné prvky. K dispozici je obývací část s pohovkou, TV a krbem. V kuchyni je mikrovlnná trouba, lednice, toustovač a kávovar. K dispozici je také jídelní kout. Rural del Rio stojí 10 minut jízdy od obchodů v Galarozě a Jabugo. Cortegana je vzdálená 15 km. Hotel je obklopen pohořím Sierra de Huelva a má ideální polohu pro pěší turistiku. Do měst Aracena a Fregenal de la Sierra dojedete autem za 30 minut.

Finca las Cabrillas La Nava
Finca las Cabrillas La Nava

Finca las Cabrillas La Nava se nachází v La Navě a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 6 ložnic, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Po dni stráveném pěší turistikou nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Vila stojí 46 km od Estación de La Junta a 5,9 km od Estación de La Nava. Finca las Cabrillas La Nava stojí 115 km od sevillského letiště a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Nice home in La Nava with Outdoor swimming pool, WiFi and 6 Bedrooms
Nice home in La Nava with Outdoor swimming pool, WiFi and 6 Bedrooms

Nice home in La Nava se nachází v La Navě, 5,5 km od Estación de La Nava, 17 km od skály Arias Montano a 22 km od La Gruta de las Maravillas. 46 km od Estación de La Junta. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Prázdninový dům stojí 49 km od Corty Atalaya. Nice home in La Nava with Outdoor swimming pool, WiFi and 6 Bedrooms. Na letiště Sevilla je to 115 km.