Ubytování ve městě La Nou

Město La Nou se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Nou nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Nou

Villa Blue La Pobla de Montornés
Villa Blue La Pobla de Montornés

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Blue La Pobla de Montornés se nachází v La Nou de Gaià a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům stojí 37 km od zábavního parku Ferrari Land a 19 km od kongresového centra Palacio de Congresos. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 19 km od přístavu Tarragona a 36 km od zábavního parku PortAventura. Na letiště Reus je to 27 km.

Viladomatrural
Viladomatrural

9,4 / 10 (47 hodnocení)

V ubytování Viladomatrural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Viladomatrural se nachází ve městě La Nou a nabízí krytý bazén a vyhřívaný venkovní bazén s nádherným výhledem. Tento venkovský dům má omezené Wi-Fi připojení. Ubytování má TV a balkon.K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ve vlastní koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Výhled směřuje na hory a do zahrady. Viladomatrural má společnou saunu a zahradu. K dispozici je také herna s kulečníkem, přepážka s turistickými informacemi a dětské hřiště. Na místě je gril a neplacené parkoviště. Tento venkovský dům se nachází 120 km od barcelonského letiště El Prat.