Ubytování ve městě La Parrilla

Město La Parrilla se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Parrilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Parrilla

Casa Rural La Moderna
Casa Rural La Moderna

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural má zahradu s terasou a grilem. la Moderna se nachází v La Parrilla.Tento prázdninový dům se 4 ložnicemi nabízí působivý výhled na okolní borový les a písečné duny. V obývacím pokoji je rozkládací pohovka, TV s plochou obrazovkou a jídelní stůl. V kuchyni je myčka nádobí, sporák a pračka. K dispozici jsou 3 dvoulůžkové ložnice s manželskou postelí, jednolůžkový pokoj a 2 koupelny. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Valladolid je vzdálen 21 km a Madird 2 hodiny jízdy.

Casa rural con jacuzzi
Casa rural con jacuzzi

9,3 / 10 (12 hodnocení)

CASA RURAL CON nabízí terasu s grilem, bezplatné Wi-Fi a za příplatek také vířivku a saunu. JACUZzi venkovský dům se nachází v La Parrilla. Tento vytápěný dům s 5 ložnicemi má 4 ložnice s oddělenými postelemi a 1 ložnici s manželskou postelí. K dispozici jsou 3 koupelny s vanou a sprchou. V kuchyni je sporák se sklokeramickou varnou deskou, myčka, mikrovlnná trouba, lednice a pračka. V obývacím pokoji najdete krb, pohovky, CD přehrávač, DVD přehrávač a TV. Plná penze je k dispozici na vyžádání a za příplatek. Jídlo zahrnuje domácí jídla a regionální vína z Ribera del Duero. Ubytování nabízí za příplatek řadu dalších služeb, včetně paintballu, airsoft, motokáry, kurzů vedení a teambuildingu. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika. Bary, restaurace a obchody jsou vzdálené pouhou minutu chůze. Do města Valladolid dojedete autem za 20 minut.