Ubytování ve městě La Pobleta de Bellvei

Město La Pobleta de Bellvei se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Pobleta de Bellvei nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Pobleta de Bellvei

Apartament Flamisell
Apartament Flamisell

9,3 / 10 (12 hodnocení)

Apartament Flamisell se nachází v La Pobleta de Bellvei, 43 km od kostela Assumpcio de Coll, 45 km od kostela Santa Maria de Cardet a 46 km od kostela Sant Feliu de Barruera. Je vzdálen 49 km od kostela Narození Páně Durra a poskytuje turistické informace. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se lze věnovat lyžování. Letiště Andorra–Apartmán Flamisell je vzdálený 92 km od letiště La Seu d'Urgell.

Hotel Arturo
Hotel Arturo

8,9 / 10 (163 hodnocení)

Tento zrekonstruovaný městský dům se nachází v katalánské horské vesnici La Pobleta de Bellvei v údolí Fosca. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Hotel Arturo má pokoje s parketovou podlahou, klimatizací a ústředním topením. Každý z nich má vlastní koupelnu s fénem. Výhled směřuje na náměstí nebo do ulice. V hotelové restauraci se podávají tradiční katalánská jídla a nechybí ani bar. Arturo má terasu, kde si můžete vychutnat drink nebo jídlo na slunci. V okolí hotelu se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Lyžařský areál Port Aine-Espot je vzdálený asi 70 km a Boí Taüll 80 km.

L'Estança de L'Era
L'Estança de L'Era

8,3 / 10 (84 hodnocení)

L'Estança de L'Era se nachází v katalánské horské vesnici La Pobleta de Bellvei v údolí Fosca, je obklopený krásnou přírodou a nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. Vlakové nádraží Pobla de Segur je vzdálené 10 km. Každý apartmán má balkon s výhledem na vesnici. Kuchyňský kout je vybavený sporákem, mikrovlnnou troubou, toustovačem a myčkou nádobí. Tento stylový aparthotel má bar a restauraci. K dispozici je také prádelna a turistické informace. Hotel se nachází v samém srdci města Pirineos, asi 15 km od národního parku Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, hydroelektrického muzea Capdella a muzea Salás de Pallars. Lyžařské středisko Port Aine-Espot je vzdálené 70 km. Na letiště Lleida-Alguaire dojedete autem za 30 minut.