Ubytování ve městě La Puebla de Valverde

Město La Puebla de Valverde se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Puebla de Valverde nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Puebla de Valverde

Masia La Casablanca
Masia La Casablanca

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Tento prázdninový dům ze 17. století se nachází v La Puebla de Valverde v Aragonii, v srdci pohoří Javalambre Sierra. Nabízí terasu s výhledem na hory, venkovní bazén a gril. Tento prázdninový dům v aragonském stylu má terasu, hernu, 6 samostatných ložnic a 5 kompletně vybavených koupelen. V plně vybavené kuchyni je myčka nádobí a sporák. Prázdninový dům má dětské hřiště, fotbalové hřiště, zeleninovou zahradu a farmu. Hosté mohou relaxovat v zahradě. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Masia La Casablanca stojí 23 km od Teruelu a 16 km od Mora de Rubielos. Na letiště Castellon je to 84 km.

Apartamentos El Portal
Apartamentos El Portal

9,2 / 10 (76 hodnocení)

V ubytování Apartamentos El Portal máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos El Portal se nachází v obci La Puebla de Valverde, 15 minut jízdy od města Teruel. Nabízí apartmány s TV a vlastním balkonem. Apartmány mají obývací pokoj a kuchyň s mikrovlnnou troubou a sporákem. V koupelně najdete vanu, sprchu a bidet. Parkování na místě je zdarma. Snadno se odtud dostanete na dálnici A-23, která vás za hodinu zaveze na pobřeží a do Valencie.

Casa Rural Galana
Casa Rural Galana

9,1 / 10 (42 hodnocení)

Casa Rural Galana se nachází v La Puebla de Valverde v Aragonii a nabízí terasu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Apartmán má 4 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na hory. Na letiště Valencia je to 123 km.

Los Aladros
Los Aladros

9,1 / 10 (38 hodnocení)

Los Aladros je venkovský dům v klidném městě La Puebla de Valverde, 21 km od Teruelu. Má velkou zahradu s ovocnými stromy a terasu. Los Aladros s výhledem na hory je obklopen ovocnými stromy a má malou farmu, gril a bezplatné parkovací místo pro několik aut. Dům má rustikální interiér s dřevěným nábytkem a odhalenými trámy. Má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a dobře vybavenou kuchyň se sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnnou troubou a lednicí. Přírodní parky Sierra Calderona a Sierra d'Espadá jsou vzdálené 40 minut jízdy.

Hotel La Fonda De La Estación
Hotel La Fonda De La Estación

9 / 10 (772 hodnocení)

La Fonda De La Estación se nachází v půvabném statku z 19. století, 1 km od vesnice La Puebla De Valverde. Nabízí atraktivní pokoje s balkonem. Hosté si mohou vychutnat tradiční kuchyni s moderním nádechem ve stylové restauraci hotelu La Fondica. Snídaně formou bufetu se podává v jídelně. Bezplatné Wi-Fi je k dispozici v pokojích a v salonku. Okolní region Sierra de Javalambre je ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a jízdu na koni. Ke sjezdovkám v Javalambre dojedete autem za pouhých 20 minut. Hotel stojí na zelené cestě Sagunto-Ojos Negros, 700 metrů od výjezdu 92 z dálnice A23. Dinopolis Teruel je 17 km daleko a Mora de Rubielos je 15 km daleko.

Casa Rural El Rincón de Diego
Casa Rural El Rincón de Diego

9 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural El Rincón de Diego se nachází v La Puebla de Valverde. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na hory. Na letiště Valencia je to 123 km.

La Ontina
La Ontina

8,7 / 10 (33 hodnocení)

La Ontina nabízí ubytování s možností vlastního stravování v La Puebla de Valverde. Apartmán má topení. K dispozici je také posezení s TV. V kuchyni je myčka nádobí, nádobí a mikrovlnná trouba. K dispozici jsou 3 ložnice a koupelna se sprchou, fénem a toaletními potřebami zdarma. Na letiště Valencia je to 125 km.

Hotel Puerta de Javalambre
Hotel Puerta de Javalambre

8,4 / 10 (128 hodnocení)

V ubytování Hotel Puerta de Javalambre máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tříhvězdičkový Hotel Puerta de Javalambre se nachází v La Puebla de Valverde a nabízí sdílený lounge, restauraci a bar. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, služby concierge a turistické informace. Na skleničku si můžete zajít do snack baru. Každé ráno se v hotelu podává snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně. Hosté hotelu Puerta de Javalambre se mohou v La Puebla de Valverde a okolí věnovat různým aktivitám včetně lyžování a cyklistiky. Na letiště Valencia je to 120 km.

Hotel Restaurante el Horno
Hotel Restaurante el Horno

8,3 / 10 (320 hodnocení)

Hotel Restaurante el Horno se nachází v malém městě La Puebla de Valverde, 2,6 km od vlakového nádraží a 3 minuty jízdy od dálnice A-23. Nabízí pokoje s topením. Součástí hotelu je restaurace s denním menu, občerstvením a tapas. Můžete ochutnat domácí jídla a dezerty, stejně jako výběr vín z regionu Aragon. K dispozici jsou také speciální dietní menu a obědové balíčky. Všechny pokoje jsou vybavené TV, šatní skříní a psacím stolem. Mají vlastní koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Kolem hotelu a budovy vede cyklostezka Via Verde. nabízí bezplatné parkování pro jízdní kola. Lyžařský areál Javalambre je vzdálený 27 km.