Ubytování ve městě La Puebla del Río

Město La Puebla del Río se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Puebla del Río nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Puebla del Río

Hacienda las tres niñas
Hacienda las tres niñas

9,5 / 10 (319 hodnocení)

V ubytování Hacienda las tres niñas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hacienda las tres niñas se nachází v La Puebla del Río a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Nechybí ani plně vybavená koupelna s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální, americká nebo vegetariánská snídaně. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Hacienda las tres niñas stojí 22 km od mostu Triana a náměstí Plaza de España. Na letiště Sevilla je to 34 km.

Apartamento Marismas del Guadalquivir
Apartamento Marismas del Guadalquivir

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Apartamento se nachází v La Puebla del Río, 18 km od mostu Triana - Isabel II a 18 km od náměstí Plaza de España. Marismas del Guadalquivir nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází 19 km od parku Maria Luisa a 20 km od ostrova Isla Mágica. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartamento Marismas del Guadalquivir stojí 19 km od paláce Alcazar a náměstí Plaza de Armas. Na letiště Sevilla je to 26 km.