Ubytování ve městě La Sabinita

Město La Sabinita se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Sabinita nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Sabinita

Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca mit Sole-Pool und Grill - Studio 'Pool'
Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca mit Sole-Pool und Grill - Studio 'Pool'

10 / 10 (3 hodnocení)

Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca s bazénem nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. und Grill - Studio 'Pool' se nachází v La Sabinita. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Apartmán je vzdálený 44 km od aquaparku Aqualand a 43 km od golfového hřiště Las Americas. Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca mit Sole-Pool leží 27 km od letiště Tenerife South. und Grill - Studio 'Pool'.

Casa Abona, precioso ático con wifi gratis y vistas increíbles al mar y la montaña
Casa Abona, precioso ático con wifi gratis y vistas increíbles al mar y la montaña

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Abona, precioso ático con wifi gratis y vistas increíbles al mar y La montaña se nachází v obci La Sabinita, 33 km od golfového hřiště Golf del Sur a 44 km od aquaparku Aqualand. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento apartmán má výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří anglicky, španělsky, francouzsky a italsky. Apartmán je vzdálený 43 km od golfového hřiště Las Americas a zábavního parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 27 km.

Amplia casa unifamiliar en zona rural con internet
Amplia casa unifamiliar en zona rural con internet

10 / 10 (1 hodnocení)

Amplia casa unifamiliar en zona rural con internet Nabízí ubytování se zahradou a terasou, asi 33 km od golfového hřiště Golf del Sur. Tento prázdninový dům nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny s vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 44 km od aquaparku Aqualand a 42 km od golfového hřiště Las Americas. Amplia casa unifamiliar en zona rural con internet leží 27 km od letiště Tenerife South.

2 bedrooms house with enclosed garden and wifi at La Sabinita
2 bedrooms house with enclosed garden and wifi at La Sabinita

9 / 10 (14 hodnocení)

Apartmán La Sabinita se nachází v obci La Sabinita, 33 km od golfového hřiště Golf del Sur, 44 km od aquaparku Aqualand a 43 km od golfového hřiště Las Americas, a nabízí 2 ložnice, zahradu a Wi-Fi. Tento prázdninový dům je vzdálený 45 km od kongresového centra Piramide de Arona. Tento prázdninový dům se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, satelitní TV, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům je vzdálený 43 km od Siam Parku a 45 km od Museo militar regional de Canarias. Na letiště Tenerife Jih je to 27 km.

Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca mit Sole-Pool und Grill - Studio 'Patio'
Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca mit Sole-Pool und Grill - Studio 'Patio'

8 / 10 (1 hodnocení)

Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca mit Sole-Pool und Grill - Studio 'Patio' nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 33 km od golfového hřiště Golf del Sur. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán s 1 ložnicí má bezplatné Wi-Fi, kabelovou TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a v okolí se lze věnovat cyklistice. Gemütliches Studio auf idyllischer und ruhiger Finca mit je vzdálené 44 km od aquaparku Aqualand. Sole-Pool und Grill - Studio 'Patio', zatímco Golf Las Americas je 43 km daleko. Na letiště Tenerife Jih je to 27 km.

Romantica casa vacacional en una finca tranquila
Romantica casa vacacional en una finca tranquila

Romantica casa se nachází v La Sabinita, 33 km od golfového hřiště Golf del Sur a 44 km od aquaparku Aqualand. vacacional en una finca Trana nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu s výhledem do zahrady, 1 ložnici a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 43 km od golfového hřiště Las Americas a 44 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 27 km.