Ubytování ve městě La Torre

Město La Torre se nachází v regionu El Hierro ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Torre nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Torre

Casa La Lachita
Casa La Lachita

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa La Lachita se nachází asi 2,8 km od pláže Playa de Las Almorranas a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu s výhledem na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa La Lachita má venkovní bazén a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 38 km od letoviska Playa del Verodal a 2,8 km od lanovky Roque de la Bonanza. Na letiště El Hierro je to 12 km.

Poblado Jirdana I
Poblado Jirdana I

8,4 / 10 (11 hodnocení)

Tento barevný kanárský dům nabízí světlé pokoje rozmístěné ve 3 budovách propojených hezkou kamennou terasou. Poblado Jirdana I se nachází v Isoře, na centrální náhorní plošině El Hierro. Poblado Jirdana I má světlé pokoje s trámovými stropy a odhalenými kamennými prvky. Všechny pokoje mají klimatizaci, TV, pohovku a dlážděnou koupelnu. Jirdana má sdílený lounge, jídelnu a kuchyň. Jirdana stojí 10 minut jízdy od Valverde a 20 minut jízdy od Puerto de la Estaca. Na letiště El Hierro je to 20 km.

Casa Rural Poblado Jirdana
Casa Rural Poblado Jirdana

6,2 / 10 (4 hodnocení)

Tato okouzlující chata z 19. století se nachází v Isoře na malém kanárském ostrově El Hierro. Je zařízený v tradičním kanárském stylu a má TV a vlastní zahradu. Casa Rural Poblado Jirdana má ložnici s manželskou postelí a obývací pokoj s jídelnou, pohovkami a jídelním stolem. Kuchyňský kout je vybavený sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Za jasných dnů nabízí zahrada výhled na sousední ostrovy La Gomera a Tenerife. Chata je vzdálená 20 minut jízdy od Puerto de la Estaca, oblíbené destinace pro potápění. Do Valverde dojedete za 10 minut a na letiště El Hierro za 20 minut.