Ubytování ve městě La Vid y Barrios

Město La Vid y Barrios se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Vid y Barrios nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Vid y Barrios

Hotel SPA El Lagar de Isilla
Hotel SPA El Lagar de Isilla

9,2 / 10 (1178 hodnocení)

V ubytování Hotel SPA El Lagar de Isilla máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Exkluzivní hotel El Lagar de Isilla se nachází ve vinařství stejného názvu. Pokoj je zaměřený zejména na milovníky vína a vyznačuje se tematikou vína, jako jsou sudové stoly. Nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma. Všechny pokoje a apartmá jsou vytápěné a mají dřevěné podlahy a posezení s pohovkou. Ve všech najdete trezor, minibar, TV s plochou obrazovkou a DVD přehrávač. V koupelně najdete fén a bezplatné toaletní potřeby. Apartmá mají také balkon a vířivku. Hotelová restaurace podává tradiční španělská jídla. Hotel se nachází v obci La Vid na břehu řeky Duero, 18 km od Aranda de Duero, hlavního města vinařské oblasti Ribera del Duero. Hotel má obchod se suvenýry a turistické informace.

Hospedería Monasterio de La Vid
Hospedería Monasterio de La Vid

8,9 / 10 (1288 hodnocení)

Hospedería Monasterio de La Vid se nachází v La Vid y Barrios a nabízí restauraci, bar, zahradu a terasu. Hotel nabízí rodinné pokoje. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pokoje jsou vybavené šatní skříní. Hospedería Monasterio de La Vid poskytuje pokoje s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky. Hospedería Monasterio de La Vid stojí 21 km od Aranda de Duero a 44 km od El Burgo de Osma. Na letiště Burgos je to 109 km.