Ubytování ve městě La Virgen del Camino

Město La Virgen del Camino se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Virgen del Camino nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Virgen del Camino

Autocaravanas leon
Autocaravanas leon

9 / 10 (3 hodnocení)

Autocaravanas leon se nachází 8 km od kláštera San Marcos a 8,6 km od kostela San Isidoro v La Virgen del Camino. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Nechybí ani plně vybavená koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Kemp stojí 9,1 km od katedrály Leon a 9 km od paláce Palacio del Conde Luna. Letiště León je vzdálené 1 km.

La Casina de La Virgen del Camino VUT-LE-113
La Casina de La Virgen del Camino VUT-LE-113

8,7 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování La Casina de La Virgen del Camino VUT-LE-113 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Nachází se v La Virgen del Camino, pouhých 6,8 km od kláštera San Marcos, La Casina de La Virgen del Camino VUT-LE-113 nabízí ubytování se zahradou, restaurací a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům nabízí ubytování s balkonem. Prázdninový dům má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 7,4 km od kostela San Isidoro a 7,9 km od katedrály Leon. Na letiště León je to 1 km.

Hostal Soto
Hostal Soto

8,3 / 10 (428 hodnocení)

Hostal Soto se nachází v La Virgen del Camino a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na místě je neplacené soukromé parkoviště a nabíjecí stanice pro elektromobily. Pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Standardem je vlastní koupelna. Hostal Soto stojí 6 km od Leónu a naproti autobusové zastávce, odkud se za 20 minut dostanete do Leónu. Astorga je vzdálená 38 km a přístup na dálnici do Madridu, Valladolidu a Asturie 2 km.

Hostal San Froilan
Hostal San Froilan

8,1 / 10 (136 hodnocení)

Hostal San Froilán se nachází v blízkosti letiště Leon a nabízí vytápěné pokoje s vlastní koupelnou včetně bezplatných toaletních potřeb a fénu. Zdarma je k dispozici úschovna zavazadel a nedaleko najdete neplacené veřejné parkoviště. Jednoduše zařízené pokoje mají bezplatné Wi-Fi, TV a samostatnou nebo manželskou postel. K dispozici je také ložní prádlo a ručníky. K dispozici je také kavárna a à la carte restaurace. Na požádání jsou k dispozici obědové balíčky. Hostal San Froilán se nachází v malé vesnici Virgen del Camino, 15 minut jízdy od Leónu a jen 1 km od letiště León. Hotel se nachází v blízkosti cesty Santiago Pilgrmage a budete mít také snadný přístup k dálnici A-66, která pokrývá cestu z Gijónu do Sevilly.

Hotel VillaPaloma
Hotel VillaPaloma

7,9 / 10 (546 hodnocení)

V ubytování Hotel VillaPaloma máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento jednoduchý hotel se nachází necelých 5 minut jízdy od letiště León ve Virgen del Camino. Nabízí pohodlné klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Hotel VillaPaloma poskytuje prostorné pokoje s ústředním topením, TV a telefonem. Všechny mají vlastní koupelnu s fénem a některé také balkon nebo vířivku. Hotelová restaurace El Brasero má pec na dřevo a gril a specializuje se na červené maso, jehněčí a kozí maso. K dispozici je také kavárna s barem a společenská místnost. Hotel nabízí hostům užitečné turistické informace. VillaPaloma stojí 10 minut jízdy od centra Leonu a 8 km od golfového klubu Leon.

Hostal Restaurante Central
Hostal Restaurante Central

7,7 / 10 (605 hodnocení)

V ubytování Hostal Restaurante Central máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hostal Restaurante Central se nachází v La Virgen del Camino, 6,9 km od kláštera San Marcos, a nabízí turistické informace, nekuřácké pokoje, restauraci, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Ubytování je vzdálené asi 7,5 km od kostela San Isidoro, 8,1 km od katedrály Leon a 8 km od paláce Palacio del Conde Luna. Výhled směřuje na město. Pokoje mají posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Hostal Restaurante Central poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Junta de Castilla Hostal Restaurante Central stojí 6,4 km od obce y León a 6,5 km od vlakového nádraží Leon. Na letiště León je to 1 km.