Ubytování ve městě Lagartera

Město Lagartera se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lagartera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lagartera

Enlakruz
Enlakruz

8,9 / 10 (164 hodnocení)

Bed and breakfast Enlakruz se nachází v obci Lagartera a nabízí moderní pokoje, restauraci, bar, terasu a bezplatné Wi-Fi. Do obce Talavera de la Reina dojedete autem za 30 minut. Prakticky zařízené pokoje mají dřevěné podlahy, topení, pohovku, psací stůl a TV s plochou obrazovkou. Mají vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Enlakruz má nepřetržitě otevřenou recepci a konferenční prostory. V okolí se můžete věnovat cyklistice, rybaření a pěší turistice. Pohoří Sierra de Gredos je vzdálené 65 minut jízdy.

El Huésped del Sevillano AR
El Huésped del Sevillano AR

8,8 / 10 (116 hodnocení)

El Huésped del Sevillano AR se nachází v obci Lagartera a nabízí sdílený lounge a bar. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. El Huésped del Sevillano AR má pokoje vybavené TV s plochou obrazovkou. El Huésped del Sevillano AR poskytuje pokoje s vlastní koupelnou a výhledem na hory. El Huésped del Sevillano AR stojí 31 km od obce Talavera de la Reina a 46 km od obce Jarandilla de la Vera. Souřadnice nemovitosti jsou 39.916303, -5.19074.

Mesón de Lagartera
Mesón de Lagartera

7,3 / 10 (81 hodnocení)

Mesón de Lagartera se nachází na kastilském venkově v obci Lagartera a nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. 2 km od Oropesy. Všechny světlé pokoje jsou vybavené TV a topením. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. V restauraci Mesón de Lagartera se podávají tradiční jídla a k dispozici je také denní menu včetně domácích dezertů. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a za hodinu dojedete autem k pohoří Sierra de Gredos a údolí Tietar. Do obce Talavera de la Reina dojedete autem za 25 minut a do Toleda za hodinu. Na místě je neplacené parkoviště.