Ubytování ve městě Lagos

Město Lagos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lagos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lagos

Casa Blanka Poolhaus - PH
Casa Blanka Poolhaus - PH

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa Blanka Poolhaus - PH se nachází v Lagosu, 1,7 km od pláže Playa de la Mezquitilla a 2,4 km od pláže Algarrobo Costa, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. Nabízí výhled na hory a bazén a je vzdálen 2,5 km od pláže Playa de El Morche. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Casa Blanka Poolhaus - PH stojí 40 km od vyhlídky Gibralfaro a 41 km od parku Malaga. Na letiště Málaga je to 54 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Castillo De Lagos
Castillo De Lagos

9,3 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Castillo De Lagos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Castillo De Lagos je prázdninový dům v Lagosu s grilem a zahradou. Nabízí terasu s výhledem na hory a moře. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň se sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat potápění. Castillo De Lagos stojí 37 km od Málagy. Na letiště Malaga je to 43 km.