Ubytování ve městě Lanteira

Město Lanteira se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lanteira nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lanteira

La Posada del Altozano
La Posada del Altozano

9,3 / 10 (11 hodnocení)

La Posada del Altozano se nachází v Lanteiře, na okraji národního parku Sierra Nevada. Nabízí úchvatné horské prostředí s rustikálními pokoji a apartmány s přístupem na společnou terasu. Tato okouzlující budova si zachovala původní kamennou fasádu, trámové stropy a dřevěné schodiště. Veškeré ubytování La Posada del Altozano má tradiční interiér s dlážděnými podlahami. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a pokoje i apartmány mají TV a vlastní koupelnu. Apartmány mají také kuchyňský kout a obývací pokoj s krbem. V restauraci se podávají místní domácí pokrmy a pevně stanovená menu. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Na místě je k dispozici lyžárna a sjezdovky Sierra Nevada jsou vzdálené 90 minut jízdy.

Apartamentos Rurales Lanteira
Apartamentos Rurales Lanteira

8,3 / 10 (6 hodnocení)

Apartamentos Rurales Lanteira se nachází v andaluské obci Lanteira a nabízí balkon a výhled na hory. Tento apartmán nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 1 ložnici, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat lyžování. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 95 km.