Ubytování ve městě Larraga

Město Larraga se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Larraga nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Larraga

Casa El Carolino
Casa El Carolino

9,1 / 10 (16 hodnocení)

Casa Rural El Carolino se nachází ve zrekonstruované budově ze 17. století v Larrage, 50 km od města Logroño. Nabízí terasu a gril. Kamenný dům se rozkládá na 3 podlažích a v přízemí má obývací pokoj, jídelnu a plně vybavenou kuchyň. K dispozici je 5 ložnic a 4 koupelny. Okolí je ideální pro pozorování ptáků, cyklistiku a jízdu na horském kole. Casa Rural El Carolino stojí 33 km od Pamplony a 151 km od Zaragozy. Na letiště Pamplona je to 29 km. Vezměte prosím na vědomí, že v případě 6 a méně hostů je rezervovaná pouze polovina domu, přízemí a první patro se 2 dvoulůžkovými pokoji s manželskou postelí, každý s vlastní koupelnou a až 2 přistýlkami. Chcete-li rezervovat celý dům, musíte označit minimálně 7 osob.

Hotel Villa de Larraga
Hotel Villa de Larraga

8,5 / 10 (119 hodnocení)

Tento nádherný hotel se nachází ve venkovském městě Larraga v srdci krásného regionu Navarra. Nabízí pohodlné a elegantní pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi, pouhých 40 km od Pamplony. Vytápěné pokoje mají parketové podlahy, měkké osvětlení a balkon s malebným výhledem. Ve všech najdete TV s plochou obrazovkou, minibar a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Snídaně se podává v hotelu Villa de Larraga, který má restauraci, která podává tradiční a moderní pokrmy Navarry. K dispozici je také bar a pokojová služba. Hotel má také společenské místnosti vhodné pro svatby a další oslavy. Villa de Larraga stojí 20 minut jízdy od historických měst Tafalla a Estella a 1,5 hodiny jízdy od San Sebastianu. Parkování na místě je zdarma.

Hotel Rural el Castillo
Hotel Rural el Castillo

8,2 / 10 (292 hodnocení)

Tento venkovský hotel s vyhřívaným krytým bazénem se nachází v borovém lese nedaleko města Larraga. Nabízí nádherný výhled na hory a les a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel Rural el Castillo má pokoje s dlážděnou podlahou a malým balkonem. Všechny mají TV, telefon a vlastní koupelnu, některé s vířivkou.K dispozici je snídaně a v hotelové restauraci se podávají také obědy a večeře. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny s vanou nebo sprchou, malý obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s jídelním stolem a židlemi. Restaurace El Asador podává typickou regionální kuchyni, včetně grilovaného masa a ryb. K dispozici je také kavárna, diskotéka a terasa. Personál vám ochotně poskytne informace o památkách a aktivitách v okolí. Do středověkých měst Puente La Reina a Estella dojedete od hotelu El Castillo za 20 až 30 minut. Hotel je bezbariérový.