Ubytování ve městě Las Bombardas

Město Las Bombardas se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Bombardas nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Bombardas

Golf and Beach Apartment
Golf and Beach Apartment

9 / 10 (1 hodnocení)

Golf and Beach Apartment se nachází v Las Bombardas, 20 km od golfového hřiště Marina Golf a 1,1 km od golfového klubu Desert Springs. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, fitness centrem a tenisovým kurtem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně golfu a kulečníku. Apartmán má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Hosté mohou využívat venkovní bazén. Golf and Beach Apartment stojí 12 km od golfového hřiště Valle del Este a 17 km od golfového hřiště Mojacar Marina. Na letiště Almeria je to 81 km.

PRECIOSO ADOSADO a 100 METROS DEL MAR en VERA-PLAYA!
PRECIOSO ADOSADO a 100 METROS DEL MAR en VERA-PLAYA!

8,1 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování PRECIOSO ADOSADO a 100 METROS DEL MAR en VERA-PLAYA! máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. PRECIOSO ADOSADO a 100 METROS DEL MAR en VERA-PLAYA má balkon s výhledem na moře, venkovní bazén a gril. Nachází se v Las Bombardas, v blízkosti Quitapllejos a 100 metrů od pláže Vera. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Prázdninový dům je vzdálený 1,8 km od nákupního centra El Playazo a 14 km od golfového hřiště Marina Golf. Letiště Almeria 84 km od PRECIOSO ADOSADO a 100 METROS DEL MAR en VERA-PLAYA!.

CASA BAJA EXTRAORDINARIA EN URBANIZACIÓN NATURISTA!
CASA BAJA EXTRAORDINARIA EN URBANIZACIÓN NATURISTA!

8,1 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování CASA BAJA EXTRAORDINARIA EN URBANIZACIÓN NATURISTA! máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA BAJA EXTRAORDINARIA EN URBANIZACIÓN NATURISTA se může pochlubit terasou s výhledem do zahrady, sezónním venkovním bazénem a grilem. Nachází se v Las Bombardas, v blízkosti pláže Vera a 600 metrů od Quitapellejos. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Apartmán je vzdálený 1,5 km od nákupního centra El Playazo a 14 km od golfového hřiště Marina Golf. Letiště Almeria je vzdáleno 84 km.

APARTAMENTO NATURISTA en PRIMERA LÍNEA DE VERA PLAYA!!!
APARTAMENTO NATURISTA en PRIMERA LÍNEA DE VERA PLAYA!!!

7,9 / 10 (28 hodnocení)

V ubytování APARTAMENTO NATURISTA en PRIMERA LÍNEA DE VERA PLAYA!!! máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. APARTAMENTO NATURISTA en PRIMERA LÍNEA DE VERA PLAYA!!! Má balkon a výhled na moře. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je venkovní bazén a v okolí se lze věnovat rybaření a cyklistice. Mezi zajímavosti v okolí patří pláž Vera, Quitapellejos a El Playazo. Na letiště Almeria je to 84 km.

DUPLEX ESPECTACULAR en PRIMERA LÍNEA NATURISTA!
DUPLEX ESPECTACULAR en PRIMERA LÍNEA NATURISTA!

7,9 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování DUPLEX ESPECTACULAR en PRIMERA LÍNEA NATURISTA! máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. DUPLEX ESPECTACULAR en PRIMERA LÍNEA NATURISTA má zahradu a terasu. Ubytování v Las Bombardas nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mezi zajímavosti v okolí patří pláž Vera, Quitapellejos a El Playazo. Na letiště Almeria je to 84 km.

2 Bedroom Apartment Palma Verde
2 Bedroom Apartment Palma Verde

2 Bedroom Apartment Palma Verde se nachází v Las Bombardas a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu, soukromou pláž, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 2,2 km od pláže Vera a Quitapellejos. Na letiště Almeria je to 86 km.