Ubytování ve městě Las Cañadas del Teide

Město Las Cañadas del Teide se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Cañadas del Teide nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Cañadas del Teide

Casa Tajinastes del Teide
Casa Tajinastes del Teide

9,2 / 10 (18 hodnocení)

Casa Tajinastes del Teide se nachází v národním parku Teide a nabízí zahradu s grilem. Ubytování je vzdálené 58 km od letoviska Playa de las Americas a poskytuje neplacené soukromé parkoviště. Kuchyňský kout je vybaven lednicí a varnou deskou. Nechybí ani satelitní TV s plochou obrazovkou. Casa Tajinastes del Teide má také sluneční terasu. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a jízdní kola si lze půjčit přímo na místě. Casa Tajinastes del Teide stojí 30 km od Puerta de la Cruz a 58 km od Los Cristianos. Na letiště Tenerife Sur je to 56 km.

Tropikal park
Tropikal park

Tropikal park se nachází 38 km od botanické zahrady a nabízí ubytování se zahradou, terasou a nepřetržitě otevřenou recepcí. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K dispozici je také lednice, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Aparthotel stojí 40 km od parku Taoro a 42 km od náměstí Plaza Charco. Tropikal park leží 55 km od letiště Tenerife South.