Ubytování ve městě Las Casillas

Město Las Casillas se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Casillas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Casillas

Urlaub im kleinen Bergparadies
Urlaub im kleinen Bergparadies

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Může se pochlubit výhledem do zahrady. Urlaub im kleinen Bergparadies nabízí ubytování se zahradou a terasou, asi 30 km od golfového hřiště Anfi Tauro. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavený kuchyňský kout s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Urlaub im kleinen Bergparadies stojí 34 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 59 km.

Casa con piscina privada en Cercados de Espino
Casa con piscina privada en Cercados de Espino

9,3 / 10 (40 hodnocení)

Casa con piscina privada en Cercados de Espino se nachází v Las Casillas, 23 km od golfového hřiště Anfi Tauro a 27 km od centra Yumbo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od aquaparku Aqualand Maspalomas a 26 km od majáku Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 51 km.