Ubytování ve městě Las Hortichuelas

Město Las Hortichuelas se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Hortichuelas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Hortichuelas

GrusGrus
GrusGrus

10 / 10 (1 hodnocení)

GrusGrus se nachází v Las Hortichuelas Bajas. Tento prázdninový dům má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a kuchyň. Na letiště Almeria je to 43 km.

Las Casillas Del Cabo
Las Casillas Del Cabo

8,8 / 10 (43 hodnocení)

Las Casillas Del Cabo se nachází v Las Hortichuelas, 2,7 km od pláže Las Negras, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Almeria je to 43 km.

La Casa Del Volcán De Cabo De Gata
La Casa Del Volcán De Cabo De Gata

8,6 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování La Casa Del Volcán De Cabo De Gata máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa Del Volcán De Cabo Prázdninový dům De Gata se nachází v Las Hortichuelas Bajas a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je terasa. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. V kuchyni je myčka nádobí, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, DVD a CD přehrávač. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu a bidet. La Casa Del Volcán De Cabo De Gata stojí 39 km od Almeríe a 34 km od Mojácaru.

Apartamento el cerrito
Apartamento el cerrito

6 / 10 (16 hodnocení)

Apartamento el cerrito se nachází v Las Hortichuelas Bajas v Andalusii a nabízí terasu. Tento prázdninový dům má zahradu a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má samostatnou ložnici, plně vybavený kuchyňský kout a koupelnu. Na letiště Almeria je to 42 km.

El Cerrito, Independent house for 4 people
El Cerrito, Independent house for 4 people

6 / 10 (5 hodnocení)

El Cerrito, Independent house for 4 people se nachází v Las Hortichuelas Bajas. Nabízí zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, 1 ložnici, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Almeria je to 42 km.