Ubytování ve městě Las Nieves

Město Las Nieves se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Las Nieves nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Las Nieves

Villa Marín Toledo
Villa Marín Toledo

9,6 / 10 (163 hodnocení)

Villa Marín Toledo se nachází v Las Nieves a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Tento bed and breakfast má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Některé apartmány mají terasu a/nebo patio s výhledem na bazén. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Villa Marín Toledo má venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 10 km od Toleda. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 97 km.

Casa Rural en Las Nieves
Casa Rural en Las Nieves

7,6 / 10 (22 hodnocení)

Casa Rural en s výhledem na město Las Nieves nabízí ubytování s terasou a balkonem, asi 23 km od Puy du Fou España. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa Rural en Las Nieves stojí 7,1 km od vlakového nádraží v Toledu a 10 km od katedrály. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 90 km.

Hotel Las Nieves
Hotel Las Nieves

7,4 / 10 (409 hodnocení)

V ubytování Hotel Las Nieves máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Las Nieves se nachází ve městě Nambroca, 5 minut jízdy od krásného města Toledo, a nabízí venkovní bazén. Hotel Las Nieves nabízí pokoje s TV s plochou obrazovkou, bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou s vanou. K dispozici je také nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné parkování v blízkosti. Hotel Las Nieves stojí 45 minut jízdy od krásných zahrad Aranjuez. Do centra Madridu dojedete autem za necelou hodinu.