Ubytování ve městě Les Borges del Camp

Město Les Borges del Camp se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Les Borges del Camp nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Les Borges del Camp

Casa Fontanelles Spa Wi-Fi Port Aventura
Casa Fontanelles Spa Wi-Fi Port Aventura

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Fontanelles Spa Wi-Fi Port Aventura se nachází v Les Borges del Camp, 18 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má wellness centrum s vířivkou. Casa Fontanelles stojí 25 km od přístavu Tarragona. Wellness centrum Port Aventura je vzdálené 24 km. Na letiště Reus je to 15 km.

Can Clapa
Can Clapa

8,4 / 10 (17 hodnocení)

Can Clapa se nachází v kempu Les Borges Del Camp a nabízí venkovní bazén. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Ubytování má TV s plochou obrazovkou, terasu a gril. K dispozici je plně vybavená kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ve vlastní koupelně najdete vířivku, sprchu a vanu. Ze všech pokojů se otevírá výhled na moře a hory. V okolí můžete navštívit Gaudího centrum Reus vzdálené 12,3 km. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě dalších aktivit včetně golfu a pěší turistiky. Tento prázdninový dům je vzdálený 105 km od barcelonského letiště El Prat. Parkování na místě je zdarma.