Ubytování ve městě Llado

Město Llado se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llado nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llado

Masoveria De Lladó
Masoveria De Lladó

9,6 / 10 (15 hodnocení)

Masoveria De Lladó se nachází asi 33 km od golfového hřiště Peralada a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také posezení, pračka a 2 koupelny se sprchou. V okolí se lze věnovat cyklistice. Venkovský dům stojí 46 km od vlakového nádraží Girona a 18 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Girona-Costa Brava je to 60 km.

La Placeta de Lladó
La Placeta de Lladó

La Placeta de Lladó se nachází v Lladu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní. Tato vila má terasu, 6 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Vila stojí 17 km od Dalího muzea a 31 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 58 km.