Ubytování ve městě Llers

Město Llers se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llers nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llers

Hotel Mas Oliveres Pla de Palau
Hotel Mas Oliveres Pla de Palau

9,5 / 10 (645 hodnocení)

V ubytování Hotel Mas Oliveres Pla de Palau máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Mas Oliveres Pla de Palau je luxusní venkovský dům, který se nachází ve zrekonstruované budově z 15. století, 2,5 km od města Llers. Nabízí bazén a bezplatné Wi-Fi. Nabízí bezplatnou taxi službu z vlakového nádraží AVE High Speed v Figueres. Prostorné klimatizované pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou. Některé mají také terasu. Hotel Mas Oliveres Pla de Palau nabízí zahradu se sluneční terasou a bezplatné parkování na místě. Tento venkovský dům se nachází 5 km od města Figueres a 18 km od pláží na pobřeží Costa Brava.

Casa La Vall, 4 dormitorios, 10 personas - ES-89-105
Casa La Vall, 4 dormitorios, 10 personas - ES-89-105

Casa La Vall, 4 dormitorios, 10 personas - ES-89-105 se nachází v Llers a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům se nachází 46 km od vlakového nádraží Girona a 50 km od mořské rezervace Medes Islands. Prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň se sporákem a myčkou nádobí a 3 koupelny se sprchou a vanou. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 5,4 km od Dalího muzea a 15 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Perpignan - Rivesaltes je to 57 km.