Ubytování ve městě Lles

Město Lles se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lles nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lles

CasaCo Llessui
CasaCo Llessui

10 / 10 (6 hodnocení)

CasaCo Llessui se nachází v Llesúy v Katalánsku a nabízí balkon. Tento apartmán nabízí výhled na hory a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou, fénem a pračkou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a lyžování. Letiště Andorra–CasaCo Llessui leží 66 km od letiště La Seu d'Urgell.

Casa Rogel
Casa Rogel

9,6 / 10 (42 hodnocení)

Prázdninový dům Casa Rogel se nachází v obci Llesúy a nabízí balkon s výhledem na hory. 37 km od Andorry la Vella a 13 km od Sortu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. V kuchyni je myčka nádobí, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Casa Rogel má také terasu a gril. Casa Rogel stojí 28 km od Baqueira-Beret a 36 km od Vielhy. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, jízdy na koni a cyklistiky.

Ca L'Isidret
Ca L'Isidret

9,1 / 10 (106 hodnocení)

Ca L'Isidret se nachází v Lles, 29 km od Maselly, 35 km od Real Club de Golf de Cerdaña a 37 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. K dispozici je také gril. Ca L'Isidret stojí 40 km od lyžařského střediska La Molina. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 37 km.

Casa rural calRei
Casa rural calRei

8,8 / 10 (120 hodnocení)

V ubytování Casa rural calRei máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa rural calRei sídlí v krásném venkovském domě v katalánských Pyrenejích, je obklopen zelenými zahradami a nabízí pokoje s fantastickým výhledem na přírodní rezervaci Cadí. Okouzlující interiér kombinuje rustikální a moderní prvky. Všechny vytápěné pokoje mají bezplatné Wi-Fi, TV a vlastní koupelnu s fénem a toaletními potřebami zdarma. Snídaně a večeře se podávají u velkého jídelního stolu. K dispozici jsou také zařízené terasy, kde se hosté mohou najíst. Lles de Cerdanya stojí 40 minut jízdy od měst Puigcerdá a La Seu D'Urgell s řadou obchodů a restaurací.

Fonda Domingo
Fonda Domingo

8,5 / 10 (296 hodnocení)

Nabízí restauraci, bar a zdarma Penzion Fonda Domingo se nachází ve městě Lles de Cerdanya, jen pár metrů od lyžařského střediska Lles de Cerdanya, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi. Penzion nabízí vytápěné dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí, některé s vlastní koupelnou se sprchou a některé se společnou koupelnou. Některé pokoje mají TV. Přízemí je bezbariérové. Restaurace hotelu Fonda Domingo nabízí kombinaci tradiční katalánské kuchyně a moderních technik vaření. K dispozici je také společenská místnost s knihami, dětskými hrami, filmy a deskovými hrami. Na místě je k dispozici lyžárna. Fonda Domingo stojí 15 km od přírodní rezervace Cadí-Moixeró a 5 km od lyžařského střediska Aranser. Andorra la Vella je vzdálená hodinu jízdy.

Fonda Ca l'Abel
Fonda Ca l'Abel

8,4 / 10 (229 hodnocení)

Fonda Ca l'Abel se nachází v obci Lles de Cerdanya v katalánských Pyrenejích, 7 km od sjezdovek Lles de Cerdanya. Nabízí restauraci s barem a bezplatné Wi-Fi. Všechny vytápěné pokoje mají vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. Cena zahrnuje ručníky, ložní prádlo a každodenní úklid. Hosté mohou využívat sdílený lounge. Personál vám poskytne informace o aktivitách v okolí, včetně lyžování a pěší turistiky. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. La Seu d'Urgell je 30 km daleko a do Andorry dojedete autem za 45 minut. Přírodní rezervace Cadí-Moixeró je vzdálená 15 km.

Casa de Colònies Vall de Boí - Verge Blanca
Casa de Colònies Vall de Boí - Verge Blanca

8,4 / 10 (22 hodnocení)

Tento samostatně stojící prázdninový dům se nachází v Llespu a nabízí terasu a zahradu s venkovním bazénem a dětským hřištěm. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. V kuchyni je myčka nádobí, sporák a kávovar. Nechybí ani TV. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat lyžování a jízdě na koni. Casa de Colònies Vall stojí 29 km od Baqueira-Beret. de Boí - Verge Blanca, zatímco Vielha je 28 km daleko. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří cyklistika a rybaření. Dům má kapacitu 60 osob a můžete si rezervovat celý dům nebo samostatné pokoje.

Refugi Cap del Rec
Refugi Cap del Rec

7,8 / 10 (220 hodnocení)

Refugi Cap del Rec se nachází v horách v nadmořské výšce 1960 metrů, vedle sjezdovek a horského střediska Lles Nordic, a nabízí přímý přístup k mnoha turistickým trasám. Ubytovat se můžete ve společných i soukromých pokojích. Koupelny jsou sdílené. V hotelové restauraci se podávají místní pokrmy. Ubytování poskytuje zlevněné skipasy. K dispozici je bezplatná Wi-Fi zóna a nedaleko je neplacené parkoviště.