Ubytování ve městě Llimiana

Město Llimiana se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Llimiana nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Llimiana

Mas de Bruquet
Mas de Bruquet

8,9 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování Mas de Bruquet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas de Bruquet se nachází asi 35 km od Congost de Montrebei a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na řeku. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo rybařením mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Lleida-Alguaire je to 76 km.

Hostal Centre del Montsec
Hostal Centre del Montsec

8,6 / 10 (97 hodnocení)

Hostal Centre del Montsec se nachází v Llimianě a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Ubytování je nekuřácké a leží 39 km od Congost de Montrebei. Všechny pokoje mají šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a klimatizaci a vybrané pokoje mají balkon. Hostal Centre del Montsec poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Na letiště Lleida-Alguaire je to 80 km.

Casa Tao Terradets
Casa Tao Terradets

8,6 / 10 (77 hodnocení)

V ubytování Casa Tao Terradets máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Tao Terradets se nachází v Llimianě v Katalánsku a nabízí terasu a výhled na hory. 43 km od Sortu. Nabízí výhled na jezero. Tato chata má 3 ložnice, 2 koupelny a TV s plochou obrazovkou. Apartmán má kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Casa Tao Terradets stojí 30 km od Ponts a 40 km od El Pont de Suert.

Cal Ginés
Cal Ginés

8,2 / 10 (52 hodnocení)

V ubytování Cal Ginés máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cal Ginés se nachází v Llimianě, 38 km od Congost de Montrebei, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Všechny apartmány mají klimatizaci, vlastní koupelnu a kuchyň s lednicí, sporákem, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Všechny apartmány mají posezení a jídelní kout. Na letiště Lleida-Alguaire je to 80 km.

3 bedrooms house with lake view enclosed garden and wifi at Llimiana
3 bedrooms house with lake view enclosed garden and wifi at Llimiana

3 bedrooms house with lake view closed garden and wifi at Llimiana nabízí ubytování v Llimianě, 32 km od Congost de Montrebei. Nabízí výhled na jezero a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Lleida-Alguaire je to 73 km.