Ubytování ve městě Loroñe

Město Loroñe se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Loroñe nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Loroñe

La Ermita
La Ermita

9,1 / 10 (21 hodnocení)

La Ermita se nachází v Loroñe na asturském pobřeží Colunga a nabízí zařízenou terasu s grilem. Okouzlující venkovský dům stojí 15 minut chůze od pláže El Barrigón. Dům má obývací pokoj s jídelnou, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávačem a krbem a kuchyňský kout s pračkou, sklokeramickou varnou deskou, toustovačem, mikrovlnnou troubou a troubou. K dispozici je ložnice s manželskou postelí, ložnice s oddělenými postelemi a koupelna s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou v ceně. Město Colunga je vzdálené 10 minut jízdy a nabízí širokou škálu obchodů a tradičních španělských restaurací. Ribadesella a Cangas de Onis jsou vzdálené 20 km a Gijon 30 minut jízdy. Na letiště Asturias je to 80 km.

Casa Rural Ablanos de Aymar
Casa Rural Ablanos de Aymar

8,9 / 10 (70 hodnocení)

Casa Rural Ablanos de Aymar se nachází v Loroñí, 1,5 km od pláží La Isla. Tento okouzlující hotel má 3 ložnice s výhledem do zahrady. Casa Rural Ablanos de Aymar má atraktivně zařízené pokoje se starožitným nábytkem. Všechny pokoje mají topení a vlastní koupelnu. Mají částečný výhled na pohoří Sierra del Sueve. K dispozici je sdílený lounge s TV a zahrada s lehátky. Okolní region Colunga je ideální pro pěší turistiku, kanoistiku a potápění. Nejbližší golfový klub je vzdálený 15 minut jízdy. Do měst Ribadesella a Vilaviciosa je to 25 km. Do Gijónu dojedete autem za 35 minut.