Ubytování ve městě Los Carrizales

Město Los Carrizales se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Carrizales nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Carrizales

Studio Buenovista
Studio Buenovista

9 / 10 (66 hodnocení)

Studio Buenovista se nachází v Los Carrizales na Tenerife a nabízí balkon a výhled na moře. Ubytování je vzdálené 800 metrů od pláže Los Gigantes a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán má obývací pokoj a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat venkovní bazén a terasu. Studio Buenovista stojí nedaleko pláže Playa de Santiago, pláže Puerto Santiago a Los Gigantes. Na letiště Tenerife Jih je to 42 km.

Apartments Gigantes Sunrises
Apartments Gigantes Sunrises

9 / 10 (2 hodnocení)

Tento apartmán s terasou se nachází v Los Carrizales. Playa de las Americas je 24 km daleko. Apartmán má posezení a kuchyň s mikrovlnnou troubou, toustovačem a lednicí. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmány Gigantes Sunrises mají také venkovní bazén. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice. Apartmány Gigantes Sunrises jsou vzdálené 34 km od Puerta de la Cruz a 25 km od Los Cristianos. Na letiště Tenerife Sur je to 34 km.

Apartment Colibri Finca Montimar
Apartment Colibri Finca Montimar

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Colibri Finca Montimar nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem a terasou, asi 10 km od Los Gigantes. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, varnou deskou, pračkou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 23 km od aquaparku Aqualand a 38 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 40 km.

Casa Pepe Finca Montimar
Casa Pepe Finca Montimar

Casa Pepe Finca Montimar nabízí ubytování s výhledem na moře v Los Carrizales, 10 km od Los Gigantes a 23 km od Aqualandu. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, satelitní TV s plochou obrazovkou a plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán má venkovní bazén a terasu. Casa Pepe Finca Montimar stojí 38 km od golfového hřiště Golf del Sur a 25 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 40 km.

Apartment Leon Finca Montimar
Apartment Leon Finca Montimar

Apartment Leon Finca Montimar se nachází v Guia de Isora na Tenerife a nabízí terasu a výhled do zahrady. Tento apartmán má venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento apartmán s 1 ložnicí má jídelní kout, satelitní TV s plochou obrazovkou a kuchyňský kout s toustovačem. K dispozici je také gril. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartmán Leon Finca Montimar je vzdálený 22 km od letoviska Playa de las Americas a 31 km od města Puerto de la Cruz. Na letiště Tenerife Sur je to 31 km.