Ubytování ve městě Los Llanos

Město Los Llanos se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Llanos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Llanos

Precioso y Amplio apartamento en Torrox Costa
Precioso y Amplio apartamento en Torrox Costa

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Precioso y Amplio apartamento en Torrox Costa se nachází 400 metrů od pláže Playa de Torrox, necelý 1 km od pláže Playa de El Morche a 2,4 km od pláže Cala Chica. Ubytování se nachází v Los Llanos. Tento apartmán se nachází 45 km od parku Malaga a 45 km od pevnosti Alcazaba. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 2,5 km od pláže Playa Canina de Torrox a 45 km od vyhlídky Gibralfaro. Precioso y Amplio apartamento en Torrox Costa leží 58 km od letiště Malaga.

Relax and enjoy in brand new beach apartment I
Relax and enjoy in brand new beach apartment I

9,3 / 10 (116 hodnocení)

V ubytování Relax and enjoy in brand new beach apartment I máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Relax and enjoy in brand new beach apartment I se nachází 400 metrů od pláže Playa de Torrox a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na moře, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Relax and enjoy in brand new beach apartment I stojí necelý 1 km od pláže Playa de El Morche a 2,4 km od pláže Playa Cala Chica. Na letiště Malaga je to 58 km.