Ubytování ve městě Los Marines

Město Los Marines se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Marines nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Marines

Casa rural Villa Valeria Sierra de Aracena
Casa rural Villa Valeria Sierra de Aracena

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa rural Villa Valeria Sierra de Aracena nabízí ubytování s výhledem na hory v Los Marines, 30 km od Estación de La Junta a 42 km od Estación de Cataveral. Tento prázdninový dům se nachází 22 km od Estación de La Nava a 38 km od Corta Atalaya. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. La Gruta Prázdninový dům je vzdálený 6,8 km od města de las Maravillas a 8,1 km od skály Arias Montano. Na sevillské letiště je to 99 km.

Huerto Los Castaños
Huerto Los Castaños

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Huerto Los Castaños se nachází asi 30 km od Estación de La Junta a nabízí výhled na město, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou, varnou deskou a toustovačem. K dispozici je také gril. Huerto Los Castaños stojí 42 km od Estación de Cataveral a 7 km od La Gruta de las Maravillas. Na letiště Sevilla je to 100 km.

Casa Rural Miranda
Casa Rural Miranda

9,3 / 10 (20 hodnocení)

Casa Rural Miranda se nachází v Los Marines, pouhých 30 km od Estación de La Junta, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Tento venkovský dům má také vlastní bazén a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Venkovský dům stojí 42 km od Estación de Cataveral a 6,8 km od La Gruta de las Maravillas. Na sevillské letiště je to 99 km.

Espaciosa y Elegante Casa Rural en Los Marines
Espaciosa y Elegante Casa Rural en Los Marines

9,3 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Espaciosa y Elegante Casa Rural en Los Marines máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Espaciosa y Elegante Casa Rural en Los Marines se nachází v Los Marines, 30 km od Estación de La Junta, 42 km od Estación de Cataveral a 6,7 km od La Gruta de las Maravillas. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům nabízí terasu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 8,1 km od skály Arias Montano a 22 km od Estación de La Nava. Espaciosa y Elegante Casa Rural en Los Marines stojí 99 km od sevillského letiště.