Ubytování ve městě Los Martínez

Město Los Martínez se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Martínez nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Martínez

Luxury 2 bedroom 2 bathroom South facing second floor apartment
Luxury 2 bedroom 2 bathroom South facing second floor apartment

10 / 10 (1 hodnocení)

Luxury 2 bedroom 2 bathroom 2 bathrooms South views second floor apartment se nachází v Los Martínez a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od klubu La Manga a 42 km od golfového hřiště Las Colinas. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 28 km.

Calle Cocotero - Golf Lake Pool
Calle Cocotero - Golf Lake Pool

9 / 10 (10 hodnocení)

Calle Cocotero - Golf Lake Pool se nachází přibližně 42 km od golfového hřiště Las Colinas a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na jezero. Klimatizované ubytování je vzdálené 32 km od klubu La Manga. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je dětské hřiště. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, zahrát si golf nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Calle Cocotero - Golf Lake Pool stojí 50 km od přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre a 1,3 km od golfového rezortu Mar Menor. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 29 km.

Apartment La Loma Mar Menor Golf Resort
Apartment La Loma Mar Menor Golf Resort

8,9 / 10 (14 hodnocení)

Apartment La Loma Mar Menor Golf Resort se nachází v Torre Pacheco a nabízí venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň. Tento apartmán s 1 ložnicí má kabelovou TV s plochou obrazovkou, klimatizaci a obývací pokoj. K dispozici je také koupelna. Apartmán je vzdálený 47 km od Murcie a 45 km od Torrevieja. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 27 km.

Beautiful apartment in Torre-Pacheco with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful apartment in Torre-Pacheco with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

7,5 / 10 (4 hodnocení)

Beautiful apartment in Torre-Pacheco with 2 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Los Martínez, 42 km od golfového hřiště Las Colinas, 49 km od Puerto Deportivo Tomas Maestre a 500 metrů od Mar Menor Golf Resort. Tento 4hvězdičkový apartmán je vzdálený 31 km od klubu La Manga. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vanou. Tento 4hvězdičkový apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán je vzdálený 31 km od golfového hřiště La Manga Club North a golfového hřiště La Manga Club West. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 28 km.

Large 3 Bed, 2 Bath, Frontline Golf, South Facing, Golf, Lake & Pool Views, WIFI
Large 3 Bed, 2 Bath, Frontline Golf, South Facing, Golf, Lake & Pool Views, WIFI

Ubytování se nachází v Los Martínez, 43 km od golfového hřiště Las Colinas, 50 km od přístavu Puerto Deportivo Tomas Maestre a 1,4 km od golfového rezortu Mar Menor.Ubytování WIFI s balkonem a bezplatným Wi-Fi je orientované na jih, má 3 velké postele, 2 koupelny a výhled na golfové hřiště Frontline Golf, jezero a bazén. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný apartmán se 3 ložnicemi má kuchyň, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou a herní konzoli. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 32 km od golfového hřiště La Manga Club North a 33 km od golfového hřiště La Manga Club West. Mezinárodní letiště Region de Murcia leží 29 km od ubytování Large 3 Bed, 2 Bath, Frontline Golf, South Side, Golf, Lake & Pool Views, WIFI.