Ubytování ve městě Los Villares

Město Los Villares se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Los Villares nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Los Villares

Villa Campoamor
Villa Campoamor

9,8 / 10 (27 hodnocení)

Villa Campoamor se nachází v Los Villares a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Vila má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici je také gril. Villa Campoamor stojí 12 km od katedrály Jaén a 13 km od muzea provincie Jaén. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 108 km.

Hotel ACG
Hotel ACG

8,4 / 10 (134 hodnocení)

Hotel ACG se nachází 8 km od centra Jaenu a nabízí pozoruhodný moderní design a pokoje s výhledem na hory. Nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi. Hotel ACG poskytuje ubytování v atraktivních a moderně zařízených pokojích s klimatizací. K dispozici je TV s plochou obrazovkou, minibar a stylová koupelna s toaletními potřebami zdarma. ACG provozuje restauraci, kde si hosté mohou vychutnat řadu andaluských jídel. K dispozici je také bar a terasa. Řeka Frio je vzdálená 3 km a je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku.

Apartamentos Casa Rural La Pandera
Apartamentos Casa Rural La Pandera

7 / 10 (10 hodnocení)

Apartamentos Casa Rural La Pandera se nachází v Los Villares a nabízí výhled na hory, restauraci, turistické informace, bar, zahradu, terasu a dětské hřiště. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s bidetem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba a kávovar. Apartamentos Casa Rural La Pandera podává snídani à la carte. V okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 17 km od katedrály a 19 km od muzea provincie Jaén. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 113 km.