Ubytování ve městě Lousame

Město Lousame se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lousame nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lousame

Casa Iria
Casa Iria

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Iria se nachází v Lousame v Galicii a má balkon. Tato chata má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má terasu s výhledem do zahrady, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Chata stojí 39 km od katedrály Santiago de Compostela a 33 km od ostrova Cortegada. Casa Iria stojí 54 km od letiště Santiago de Compostela.

A casa do avó
A casa do avó

9,7 / 10 (3 hodnocení)

A casa do avó se nachází asi 30 km od ostrova Cortegada a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 2 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od vyhlídky a 43 km od kongresového centra Santiago de Compostela. Letiště Santiago de Compostela je vzdálené 52 km. do avó.

Casa Do Tarela
Casa Do Tarela

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa do se nachází v Lousame. Tarela je okouzlující rustikální hotel, který se nachází v krásných zahradách s vinnou révou. Nabízí terasu s lehátky, pokoje a apartmány. Rodinný Casa do Tarela pochází z 19. století a zachovává si původní kamennou fasádu, trámové stropy a dřevěné schodiště. Nabízí krásný výhled a atraktivní interiér. Tento venkovský dům má Wi-Fi zdarma v přízemí, TV a vlastní koupelnu. Apartmán se nachází v zahradě a má malý obývací pokoj a ložnici s manželskou postelí. V restauraci se podávají tradiční galicijská jídla připravená z produktů ze sadu Tarela. Okolní krajina je ideální pro jízdu na koni, rybaření a pěší turistiku. Pláž Noia je vzdálená 5 minut jízdy a další pláže 10 minut.

Casa de Chica Ecoturismo
Casa de Chica Ecoturismo

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa de Chica Ecoturismo se nachází asi 41 km od katedrály Santiago de Compostela a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a terasa. Tento prázdninový dům s výhledem na hory má dlážděnou podlahu, 6 ložnic a 3 koupelny se sprchou, vanou a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je také posezení, pračka a 3 koupelny s fénem. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa de Chica Ecoturismo nabízí také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, rybaření nebo šnorchlováním mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Ubytování je vzdálené 35 km od ostrova Cortegada a 43 km od Point View. Na letiště Santiago de Compostela je to 56 km.