Ubytování ve městě Lubián

Město Lubián se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lubián nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lubián

Casa Cesar
Casa Cesar

8,8 / 10 (23 hodnocení)

Casa Cesar se nachází 41 km od jezera Sanabria a nabízí ubytování s restaurací, barem a sdílenou kuchyní. Wi-Fi je dostupné zdarma. Kuchyňský kout je vybavený lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Casa Cesar stojí 44 km od hradu Braganca. Na letiště Bragança je to 49 km.

Casa Mariana
Casa Mariana

8,4 / 10 (106 hodnocení)

Casa Mariana se nachází 41 km od jezera Sanabria a nabízí ubytování, restauraci, zahradu, sdílený lounge a terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Některé apartmány mají balkon a/nebo terasu s výhledem na město nebo na hory. Každé ráno se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. Casa Mariana nabízí také gril. Ubytování je vzdálené 44 km od hradu Braganca. Na letiště Bragança je to 49 km.

Casa Rustica CESAR
Casa Rustica CESAR

8,4 / 10 (17 hodnocení)

Casa Rustica CESAR nabízí ubytování v Lubiánu, 41 km od jezera Sanabria a 44 km od hradu Braganca. Nabízí restauraci, bar, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má balkon, výhled na město, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V prázdninovém domě se podává à la carte nebo kontinentální snídaně. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště Bragança je to 49 km.

La Casa de Irene
La Casa de Irene

8 / 10 (431 hodnocení)

V ubytování La Casa de Irene máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa de Irene se nachází v Lubiánu a nabízí ubytování s výhledem na město, zahradu, sdílený lounge, terasu, bar a gril. Tento venkovský dům nabízí Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají terasu, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. La Casa de Irene stojí 41 km od jezera Sanabria a 44 km od hradu Braganca. Na letiště Bragança je to 49 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa jardin Mariana
Casa jardin Mariana

7,4 / 10 (15 hodnocení)

Casa jardin Mariana se nachází v Lubiánu a nabízí zahradu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa jardin Mariana stojí 41 km od jezera Sanabria a 44 km od hradu Braganca. Na letiště Bragança je to 49 km.

Hotel rural val dos pigarros
Hotel rural val dos pigarros

6,8 / 10 (46 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový Hotel rural val dos pigarros se nachází v Lubiánu, 41 km od jezera Sanabria, a nabízí terasu, restauraci a bar. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje jsou vybavené šatní skříní. Hotel rural val dos pigarros poskytuje pokoje s TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou a balkonem s výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 44 km od hradu Braganca. Na letiště Bragança je to 49 km.