Ubytování ve městě Lucainena de las Torres

Město Lucainena de las Torres se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lucainena de las Torres nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lucainena de las Torres

Alojamiento rural Los Pérez Lucainena de las Torres
Alojamiento rural Los Pérez Lucainena de las Torres

9,6 / 10 (7 hodnocení)

V ubytování Alojamiento rural Los Pérez Lucainena de las Torres máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Alojamiento rural Los Pérez Lucainena de las Torres se nachází ve městě Lucainena de las Torres, 46 km od golfového hřiště Marina Golf a 11 km od závodního okruhu Almeria Circuit. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, fitness centrem a terasou. Na místě je soukromé parkoviště. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří německy, anglicky a španělsky. V okolí se lze věnovat cyklistice. Apartmán je vzdálený 32 km od pouště Tabernas. Na letiště Almeria je to 44 km.

Cortijo 4 Elementos
Cortijo 4 Elementos

9 / 10 (171 hodnocení)

V ubytování Cortijo 4 Elementos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cortijo 4 Elementos se nachází ve městě Lucainena de las Torres a nabízí výhled na hory. Penzion nabízí individuálně zařízené pokoje s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. Každý pokoj má krb, posezení a minibar. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Cortijo 4 Elementos má různé terasy a zahradu s grilem, olivovníky a hrozny. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Přírodní rezervace Cabo de Gata s několika plážemi je vzdálená 30 km. Za 20 minut dojedete do krásné vesnice Níjar. Na letiště Almería je to 45 km.

Hotel Montesión
Hotel Montesión

8,2 / 10 (79 hodnocení)

Hotel Montesión se nachází ve městě Lucainena de las Torres, 46 km od golfového hřiště Marina Golf, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, terasu a restauraci. Nabízí pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Na skleničku můžete zajít do baru. Každé ráno se v hotelu podává kontinentální snídaně. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika a cyklistika. Hotel Montesión zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 11 km od okruhu Almeria a 32 km od pouště Tabernas. Na letiště Almeria je to 44 km.