Ubytování ve městě Lújar

Město Lújar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Lújar nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lújar

Velez Nazari Cambriles
Velez Nazari Cambriles

9,5 / 10 (45 hodnocení)

Velez Nazari Cambriles se nachází v Lújaru a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pláž Cambriles je vzdálená 200 metrů. Velez Nazari Cambriles stojí 91 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Nice apartment in Lújar w/ WiFi and 2 Bedrooms
Nice apartment in Lújar w/ WiFi and 2 Bedrooms

9 / 10 (1 hodnocení)

Nice apartment in Lújar w/ WiFi and 2 Bedrooms is located in Lújar. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled na hory a je vzdálen 200 metrů od pláže Cambriles. Tento klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Tento 3hvězdičkový apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 91 km.

Cortijo Sancardo
Cortijo Sancardo

8,9 / 10 (56 hodnocení)

Cortijo Sancardo se nachází v obci Lújar a nabízí bazén, zahradu, sdílený lounge, výhled do zahrady a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. V okolí se lze věnovat cyklistice. Cortijo Sancardo stojí 93 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Awesome apartment in Ljar with WiFi and 3 Bedrooms
Awesome apartment in Ljar with WiFi and 3 Bedrooms

Amazing apartment in Ljar with WiFi and 3 Bedrooms se nachází v Lújaru. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Nechybí ani TV. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 91 km.