Ubytování ve městě Macharaviaya

Město Macharaviaya se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Macharaviaya nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Macharaviaya

Casa Ana
Casa Ana

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Ana nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory, asi 25 km od parku Malaga. 24 km od vyhlídky Gibralfaro. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Casa Ana stojí 25 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 38 km.

Beautiful Villa 15' from Rincón Beach
Beautiful Villa 15' from Rincón Beach

Beautiful Villa 15' from Rincón Beach se nachází ve městě Macharaviaya, 25 km od vyhlídky Gibralfaro a parku Malaga. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází 26 km od katedrály a muzea v Malaze. Tento klimatizovaný apartmán má přístup na terasu, 3 oddělené ložnice a plně vybavenou kuchyň. Apartmán je vzdálený 25 km od pevnosti Alcazaba a Picassova muzea. Na letiště Malaga je to 38 km.