Ubytování ve městě Madroñal

Město Madroñal se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Madroñal nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Madroñal

Casa Rural Generoso
Casa Rural Generoso

9,3 / 10 (151 hodnocení)

Casa Generoso je zrekonstruovaný venkovský dům s kamennou a kaštanovou konstrukcí, který se nachází v přírodní rezervaci Las Batuecas-Sierra De Francia. Tyto venkovské domy se 2 nebo 4 ložnicemi mají kuchyň s varnou deskou, mikrovlnnou troubou a kávovarem. V koupelně je vana a v obývacím pokoji je pohovka a TV. Některé pokoje mají výhled na hory. V hornatém okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Do La Alberca s restaurací a obchody s potravinami dojedete autem za 15 minut. Casa Generoso se nachází 60 km od lyžařského střediska Covatilla a 102 km od letiště Salamanca.

Casa Belen I y II
Casa Belen I y II

8,9 / 10 (34 hodnocení)

Casa Belen I y II se nachází v Madroñalu, 5 km od La Alberca. 49 km od Plasencie. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory. Některé apartmány mají kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa Belen stojí 43 km od Ciudad-Rodriga. Já... y II, zatímco Hervás je 27 km daleko.