Ubytování ve městě Malla

Město Malla se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Malla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Malla

Mas El Ricart
Mas El Ricart

9,8 / 10 (51 hodnocení)

Mas El Ricart se nachází v Malle a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, zahradu, terasu a bar. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, bidetem a sprchou. K dispozici je také lednice, minibar a kávovar. Mas El Ricart podává kontinentální snídani. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Ubytování je vzdálené 5,7 km od katedrály Vic a 5,3 km od kina Vigatà. Na letiště Girona-Costa Brava je to 56 km.

Estança La Pau - Adults Only
Estança La Pau - Adults Only

9,6 / 10 (168 hodnocení)

Estança La Pau - AdultsOnly (+16 years old) nabízí ubytování v Mallé. Santa Susanna leží 50 km daleko. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Některé apartmány mají kuchyňský kout s lednicí. Ve vlastní koupelně najdete župany a pantofle. Nechybí ani ručníky. Estança La Pau nabízí také masáže, wellness centrum, saunu a fitness centrum. Na místě je restaurace. Estança La Pau - Adults Only stojí 47 km od Calelly a 50 km od Camprodonu. Na letiště Girona-Costa Brava je to 46 km.