Ubytování ve městě Manjirón

Město Manjirón se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Manjirón nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Manjirón

CASA NITAYA
CASA NITAYA

9,7 / 10 (12 hodnocení)

CASA NITAYA se nachází v Manjirónu a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 44 km od kláštera Santa Maria de El Paular a 47 km od Circuito del Jarama. Letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je vzdálené 63 km.

Saika Rural
Saika Rural

9,4 / 10 (94 hodnocení)

V ubytování Saika Rural máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tyto venkovské apartmány jsou obklopené krásnými zahradami s terasami. Saika Rural se nachází ve městě Mangirón v pohoří Sierra Norte de Madrid, 75 km severně od hlavního města po dálnici A1. Apartmány kombinují rustikální styl trámových stropů a kamenných zdí s moderním nábytkem a parketovými podlahami. Jsou vytápěné a mají obývací pokoj s pohovkami a TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. V restauraci hotelu Saika Rural se podávají pokrmy mezinárodní kuchyně včetně některých japonských specialit. Nabízí krásný výhled na okolní hory. Apartmány jsou vzdálené asi 3 km od jezer Atazar, Fuentes Viejas a Villar, kde se můžete věnovat vodním sportům, jako je windsurfing, plachtění a kanoistika. Sjezdovky Pinilla jsou vzdálené asi 47 km.

Casa rural en la Sierra Norte de Madrid
Casa rural en la Sierra Norte de Madrid

9,1 / 10 (31 hodnocení)

Casa rural en la Sierra Norte de Madrid se nachází 44 km od kláštera Santa Maria de El Paular a 47 km od Circuito del Jarama. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Apartmán má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 63 km.