Ubytování ve městě Margen de Abajo

Město Margen de Abajo se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Margen de Abajo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Margen de Abajo

Casa Ed, Cave House with large outdoor area and indoor pool
Casa Ed, Cave House with large outdoor area and indoor pool

Casa Ed, Cave House with large outdoor area and krytý bazén se nachází v Margen de Abajo. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a gril. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa Ed, Cave House má krytý bazén s velkým venkovním a krytým bazénem. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 137 km.

Casa EdiNah, Cave House with large outdoor area and indoor pool
Casa EdiNah, Cave House with large outdoor area and indoor pool

Casa EdiNah, Cave House with large outdoor area and krytý bazén se nachází v Margen de Abajo. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu, terasu a gril. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. Casa EdiNah, Cave House nabízí krytý bazén s velkým venkovním a krytým bazénem. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 137 km.