Ubytování v regionu Marina

V regionu Marina nabízíme celkem 2 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Marina 0 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Další ubytování v oblasti Marina

Villa 50m from the beach in Cambrils
Villa 50m from the beach in Cambrils

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa 50m from the beach se nachází v Cambrils, asi 100 metrů od pláže Playa de L'Ardiaca, a nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s vanou nebo sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila má venkovní bazén a terasu. Villa 50m from the beach in Cambrils stojí 100 metrů od pláže El Dorado a 1,1 km od pláže Playa de la Llosa. Na letiště Reus je to 20 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Villa Cati
Villa Cati

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Cati se nachází ve městě Marina a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Na pláž El Paraiso je to 800 metrů. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí necelý 1 km od pláže Riudecanyes a 15 minut chůze od pláže Playa de L'Ardiaca. Na letiště Reus je to 23 km.