Ubytování ve městě Mataelpino

Město Mataelpino se nachází v regionu Madrid ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mataelpino nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mataelpino

El descanso de Odín ¡Una auténtica posada vikinga!
El descanso de Odín ¡Una auténtica posada vikinga!

9,3 / 10 (12 hodnocení)

El descanso de Odín ¡Una auténtica posada vikinga nabízí terasu a výhled na hory. Nachází se ve městě Mataelpino, 46 km od náměstí Plaza Mayor a 48 km od vlakového nádraží Chamartin. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 50 km od stadionu Santiago Bernabéu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 52 km.

Acogedora casa rural en la sierra de Madrid
Acogedora casa rural en la sierra de Madrid

9,2 / 10 (31 hodnocení)

V ubytování Acogedora casa rural en la sierra de Madrid máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Pokoj s výhledem na hory. Acogedora casa rural en la sierra de Madrid nabízí ubytování s terasou a patiem, asi 48 km od náměstí Plaza Mayor. Tento prázdninový dům nabízí výhled na bazén a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování nebo relaxovat v zahradě. Na vlakové nádraží Chamartin je to 48 km. Acogedora casa rural en la sierra de Madrid leží 52 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.

EL Rincon de Alicia
EL Rincon de Alicia

8,5 / 10 (48 hodnocení)

V ubytování EL Rincon de Alicia máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. EL Rincon de Alicia se nachází v Mataelpinu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol. Nabízí zahradu a gril. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Tento prázdninový dům má posezení, kuchyň s myčkou nádobí a TV s plochou obrazovkou. V koupelně jsou zdarma připravené toaletní potřeby. Chata má sluneční terasu. V okolí se lze věnovat lyžování. EL Rincon de Alicia stojí 41 km od Madridu a 29 km od Segovie. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 42 km.

Villa de la Pedriza 2
Villa de la Pedriza 2

Villa de la Pedriza 2 se nachází v Mataelpinu a nabízí soukromý bazén. K dispozici je také balkon. Vila má přímý přístup na terasu s výhledem do zahrady, 4 ložnice a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Vila stojí 45 km od náměstí Plaza Mayor a 48 km od vlakového nádraží Chamartin. Villa de la Pedriza 2 stojí 52 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.