Ubytování ve městě Mave

Město Mave se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mave nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mave

Hostal La Llave
Hostal La Llave

8,6 / 10 (265 hodnocení)

Hostal La Llave se nachází v obci Mave, 23 km od města Iglesia de Santa Columba, a nabízí ubytování s terasou, bezplatné soukromé parkoviště a restauraci. Personál turistických informací vám pomůže s plánováním výletů. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem a TV. Hostal La Llave poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s vanou a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s výhledem na hory. Nechybí ani šatní skříň. V Mave a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a dalším aktivitám. Na letiště Burgos je to 84 km.

Casa Palacio de Mave
Casa Palacio de Mave

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Tento zrekonstruovaný klášterní palác ze 17. století se nachází v pohoří Palentina v severní části Kastilie-Leónu. Nabízí okouzlující apartmány s vlastní zahradou, terasou a grilem, 3 km od dálnice A67 v Mave. Elegantně zařízené apartmány Casa Palacio de Mave mají dřevěný nábytek a podlahové vytápění. K dispozici je velký obývací pokoj s krbem a TV a kuchyň s pračkou, myčkou nádobí a lednicí. V pohodlných pokojích jsou k dispozici ručníky a ložní prádlo. Casa Palacio de Mave stojí 10 minut chůze od několika barů, obchodů a restaurací a 7 km od většího města Aguilar de Campóo s přehradou. Casa Palacio de Mave má dobrou polohu pro návštěvu mnoha turistických a cyklistických tras a nachází se jen 2 minuty chůze od vlakového nádraží. Do měst Burgos, Palencia a Santander dojedete autem za hodinu.