Ubytování ve městě Mazarambroz

Město Mazarambroz se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mazarambroz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mazarambroz

Domo en Montes de Toledo
Domo en Montes de Toledo

9,4 / 10 (290 hodnocení)

Domo en Montes de Toledo se nachází v Mazarambrozu a nabízí ubytování se společným bazénem, terasou a výhledem do zahrady. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 33 km od Toleda. Vila má 1 ložnici, 1 koupelnu se sprchou, posezení a kuchyň s mikrovlnnou troubou. Domo en Montes de Toledo má také terasu. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril.

Finca Santa Lucía Alojamientos
Finca Santa Lucía Alojamientos

Finca Santa Lucía Alojamientos se nachází v Mazarambrozu, 37 km od Puy du Fou España a 26 km od vlakového nádraží v Toledu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 28 km od katedrály v Toledu a 29 km od muzea Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 109 km.