Ubytování ve městě Medina de las Torres

Město Medina de las Torres se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Medina de las Torres nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Medina de las Torres

LA POSADA
LA POSADA

8,7 / 10 (63 hodnocení)

LA POSADA se nachází 48 km od Santuario de la Piedad a nabízí ubytování se zahradou, terasou, grilem a výhledem do zahrady. Tento prázdninový dům je vzdálený 49 km od kláštera Santa Clara a 50 km od kláštera Convento de San Antonio. Prázdninový dům má terasu a 2 ložnice. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 2 koupelny se sprchou, vířivkou a vanou. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. LA POSADA stojí 49 km od náměstí Plaza Mayor a 49 km od města Iglesia Nuestra Señora de Granada. Na letiště Badajoz je to 115 km.

Casa Las Torres
Casa Las Torres

8 / 10 (14 hodnocení)

Casa Las Torres se nachází v Medině de las Torres, 48 km od Santuario de la Piedad a 49 km od náměstí Plaza Mayor. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Nabízí výhled na město a je vzdálen 49 km od Iglesia Nuestra Señora de Granada a 49 km od Convento Santa Clara. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat rybaření a cyklistice. Convento de San Antonio leží 50 km daleko. Na letiště Badajoz je to 115 km.