Ubytování ve městě Mendigorría

Město Mendigorría se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mendigorría nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mendigorría

Casa rural Izargi
Casa rural Izargi

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Casa rural Izargi se nachází v Mendigorríi, 30 km od Pamplonské katedrály, a nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Prázdninový dům má 4 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. K dispozici jsou také 3 koupelny se sprchou a fénem. K dispozici je také gril. Casa rural Izargi stojí 27 km od Navarrské veřejné univerzity a 28 km od univerzitního muzea Navarra. Na letiště Pamplona je to 29 km.

Kampaoh Mendigorría
Kampaoh Mendigorría

7 / 10 (45 hodnocení)

Kampaoh Mendigorría se nachází v Mendigorríi v regionu Navarre a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. V luxusním stanu najdete restauraci, která podává středomořskou kuchyni. Kampaoh Mendigorría má také dětské hřiště a sluneční terasu. Ubytování je vzdálené 31 km od Pamplonské katedrály a 29 km od Navarrské veřejné univerzity. Na letiště Pamplona je to 30 km.

Running of the Bulls All inclusive Camping
Running of the Bulls All inclusive Camping

5 / 10 (1 hodnocení)

Pamplona Camping se nachází v Mendigorríi a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, zahradou a terasou. Během San Fermines (běh býků) je k dispozici několik denních kyvadlových autobusů, které vás zavezou do centra Pamplony. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Kemp stojí 27 km od Pamplony a 22 km od Olite. Na letiště Pamplona je to 23 km.