Ubytování ve městě Mesegar de Corneja

Město Mesegar de Corneja se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Mesegar de Corneja nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mesegar de Corneja

El Mirador del Gato I y II
El Mirador del Gato I y II

9,9 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování El Mirador del Gato I y II máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Mirador se nachází v Mesegar de Corneja. del Gato I y II nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a terasou. Všechny apartmány mají výhled na hory nebo do zahrady, kuchyň, TV s plochou obrazovkou, DVD přehrávač, šatní skříň, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří lednice, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo rybaření nebo relaxovat v zahradě. Letiště Salamanca je vzdálené 70 km.

EL MIRADOR DEL CORNEJA
EL MIRADOR DEL CORNEJA

8,6 / 10 (16 hodnocení)

EL MIRADOR DEL CORNEJA se nachází v obci Mesegar de Corneja a nabízí gril. Tento venkovský dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny s bidetem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 72 km.