Ubytování ve městě Miajadas

Město Miajadas se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Miajadas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Miajadas

Casa Rural ¨Villa Vivares¨ 3*
Casa Rural ¨Villa Vivares¨ 3*

8,7 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural̈Villa Vivares ̈ 3*Ubytování s terasou se nachází v Miajadasu, 47 km od náměstí Plaza Mayor, 37 km od přírodní rezervace Parque Natural de Cornalvo y Sierra Bermeja a 46 km od paláce Palacio de los Duques de San Carlos. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 46 km od Iglesie de Santiago a muzea Casa Museo Pizarro. Na letiště Badajoz je to 103 km.*.

Hostal La Palmera
Hostal La Palmera

8,1 / 10 (384 hodnocení)

Hostal La Palmera se nachází v Miajadas a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Hotel má rodinné pokoje. Všechny pokoje mají klimatizaci, psací stůl, terasu s výhledem na město, vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. Hostal La Palmera stojí 38 km od náměstí Plaza Mayor a 35 km od přírodní rezervace Parque Natural de Cornalvo y Sierra Bermeja. Na letiště Badajoz je to 100 km.

Hospedium Hotel Triana
Hospedium Hotel Triana

7,6 / 10 (152 hodnocení)

Tento rodinný hotel nabízí světlé pokoje s bezplatným Wi-Fi a restauraci, která podává pokrmy Extremaduranské a španělské kuchyně. Nachází se hned vedle dálnice A-5 v Miajadas, Hospedium Hotel Triana má nepřetržitě otevřenou recepci. Všechny moderní klimatizované pokoje mají křeslo, psací stůl a satelitní TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete toaletní potřeby a fén. Triana nabízí prostorný salonek a bar s venkovní terasou. V kavárně s barem můžete sledovat živé sportovní přenosy. Hospedium Hotel Triana se nachází 10 minut chůze od centra města Miajadas a jeho personál vám poskytne informace o okolí. Do krásných měst Cáceres a Mérida dojedete autem za hodinu. Na letiště Talavera la Real je to 98 km.