Ubytování ve městě Milagro

Město Milagro se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Milagro nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Milagro

La Casa Del Musico
La Casa Del Musico

9,2 / 10 (5 hodnocení)

La Casa Del Musico se nachází v Milagro a nabízí gril, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento venkovský dům sídlí v budově z roku 1900, 22 km od parku Sendaviva a 41 km od paláce králů Navarry v Olite. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, rybařením nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 62 km.

Apartamento Miralrio
Apartamento Miralrio

8,7 / 10 (30 hodnocení)

Apartamento Miralrio se nachází v Milagro, 22 km od parku Sendaviva a 41 km od paláce králů Navarry v Olite. Některé apartmány mají kuchyň s myčkou nádobí a varnou deskou. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 62 km.

La Casa del Hilario
La Casa del Hilario

8,6 / 10 (403 hodnocení)

V ubytování La Casa del Hilario máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Casa se nachází v Milagro, 22 km od parku Sendaviva. del Hilario nabízí služby concierge, pokoje vhodné pro alergiky, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Hotel je nekuřácký a stojí 41 km od paláce králů Navarry v Olite. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s posezením. Všechny pokoje mají klimatizaci, psací stůl, TV s plochou obrazovkou a některé také balkon. La Casa del Hilario má balkon. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. La Casa del Hilario podává každé ráno à la carte a kontinentální snídani. V Milagro a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 61 km.

HOSTAL BURGALES
HOSTAL BURGALES

8,4 / 10 (152 hodnocení)

V ubytování HOSTAL BURGALES máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. HOSTAL BURGALES se nachází v Milagro v oblasti Navarre, 22 km od parku Sendaviva a 41 km od paláce králů Navarry v Olite. Klimatizované pokoje mají výhled na město, psací stůl a bezplatné Wi-Fi. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. HOSTAL BURGALES poskytuje ubytování v pokojích s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 62 km.