Ubytování ve městě Molinell

Město Molinell se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Molinell nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Molinell

Apartment Melina, Mountain wiev
Apartment Melina, Mountain wiev

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Melina, Mountain wiev se nachází v Molinellu, necelý 1 km od Les Deveses a 1,9 km od pláže L'Almadrava. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Apartmán se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem. K dispozici je také dětské hřiště. Apartmán Melina, Mountain wiev je vzdálený 11 km od hradu Denia a autobusového nádraží Denia. Na letiště Valencia je to 98 km.

3 bedrooms villa at Alicante 900 m away from the beach with private pool furnished terrace and wifi
3 bedrooms villa at Alicante 900 m away from the beach with private pool furnished terrace and wifi

9 / 10 (3 hodnocení)

Vila se 3 ložnicemi se nachází 400 metrů od Les Deveses, 1,3 km od pláže L'Almadrava a 2,7 km od pláže Playa Molins C Llac Tana. Alicante 900 m od pláže s vlastním bazénem se zařízenou terasou a wifi nabízí ubytování v Molinellu. Nabízí sezónní venkovní bazén, gril, výhled na bazén a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tato klimatizovaná vila má 3 ložnice, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Vila stojí 12 km od hradu Denia a autobusového nádraží Denia. 3 bedrooms villa at Alicante 900 m away from the beach with private pool zařízené terrace and wifi.

Apartment Pueblo del Cid-2
Apartment Pueblo del Cid-2

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Pueblo del se nachází v Molinellu, 1,1 km od Les Deveses a 2 km od pláže L'Almadrava. Cid-2 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Tento 3hvězdičkový apartmán má soukromé parkoviště a je vzdálený 11 km od hradu Denia. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Apartmán je vzdálený 11 km od autobusového nádraží Denia a 18 km od El Montgó. Apartment Pueblo del Cid-2 stojí 97 km od letiště Valencia.

Holiday Home Bella Tierra
Holiday Home Bella Tierra

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Bella Tierra se nachází v Molinellu, 600 metrů od Les Deveses a 1,5 km od pláže L'Almadrava. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 2,9 km od pláže Playa Molins C Llac Tana a 12 km od hradu Denia. Na letiště Valencia je to 99 km.

Apartment Pueblo del Cid-1
Apartment Pueblo del Cid-1

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Pueblo del se nachází v Molinellu, 1,1 km od Les Deveses a 2 km od pláže L'Almadrava. Cid-1 nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 11 km od hradu Denia a nabízí soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. Apartmán je vzdálený 11 km od autobusového nádraží Denia a 18 km od El Montgó. Apartment Pueblo del Cid-1 stojí 97 km od letiště Valencia.

Apartamento Michaella
Apartamento Michaella

Apartamento Michaella se nachází v Molinellu a nabízí fitness centrum, zahradu, zázemí pro vodní sporty, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a tenisu. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také sauna. Apartamento Michaella nabízí venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 700 metrů od Les Deveses a 2,8 km od pláže L'Almadrava. Na letiště Valencia je to 95 km.

Aguablanca El Verger AT2220
Aguablanca El Verger AT2220

Aguablanca El Verger AT2220 se nachází v Molinellu, 2 km od pláže L'Almadrava a 12 km od hradu Denia. Nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 12 km od autobusového nádraží Denia a 19 km od El Montgó. Na letiště Valencia je to 97 km.