Ubytování ve městě Monreal del Llano

Město Monreal del Llano se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Monreal del Llano nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monreal del Llano

Casa Rural El Duende
Casa Rural El Duende

9,9 / 10 (46 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Duende máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Duende se nachází v Monreal del Llano a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí sezónní venkovní bazén, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 130 km.

Hogar rural en Monreal del Llano
Hogar rural en Monreal del Llano

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Hogar rural en Monreal del Llano se nachází v Monreal del Llano. Tento prázdninový dům nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a terasu. Prázdninový dům má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, mikrovlnnou troubou a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Albacete je to 130 km.